SORRIDI

SORRIDI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 43 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sorridi. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 21:08 Ruim n half uur later geleverd dan was afgesproken
16 mei 2022 om 22:05 Ik bestel altijd en als het via thuisbezorgd gaat dan is het altijd te laat! Niks ten nadelen van het restaurant en het eten, want dit is top! Echter ik zou met thuisbezorgd stoppen, want voor mij stopt het bestellen helaas na 1.45 uur wachten.
14 mei 2022 om 21:40 De bezorgtijd was meer dan 2 uur!! Het eten was Oke maar te kaazig.
7 mei 2022 om 19:03 Best pizza in Nieuw West. This was the second time I ordered. Amount of toppings is just right, not swimming in cheese. Portobello was divine.
4 mei 2022 om 14:29 Pizza en pasta besteld normaal is alles heerlijk maar dit keer was de pasta duidelijk opgewarmd in de oven omdat de pasta krokant was geworden dus weggegooid pizza was prima maar niet wat ik gewend ben bij hun helaas
4 mei 2022 om 0:02 Eten is uitstekend. Levertijd ruim een uur is wat lang
1 mei 2022 om 23:31 Super!
30 apr 2022 om 23:38 De beste van Adam-west! Ga zo door, de complimenten. Heerlijk eten, top service & super klantvriendelijk.
30 apr 2022 om 11:28 Deze tent stelt echt nooit teleur. Heerlijk en vers eten.
22 apr 2022 om 19:15 Een aanwinst in Osdorp!
15 apr 2022 om 18:43 Genoten van het eten, heerlijke verse broodjes!
3 apr 2022 om 10:55 Heerlijk echt Italiaans eten, gemaakt door echte Italianen. Dat proef je!