SORRIDI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 187 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sorridi. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2024 om 1:04 5***** super lekker
10 jul 2024 om 12:37 Heb hier vaker gegeten & besteld en een keer catering. Onwijs kwalitatief eten voor een goede prijs, alles huisgemaakt, eigenaar heeft veel passie voor zijn werk en niet te vergeten zo ontzettend lekker!!! Wat je ook neemt hier, je kan niet mis gaan!
5 jul 2024 om 20:03 Best pizza in Nieuw West
5 jul 2024 om 13:57 Voor lunch veelal Italiaanse broodjeszaken afgeweest en kan je eerlijk zeggen dat dit misschien wel de beste kwaliteit is die ik heb gegeten. Niet verwacht maar hierdoor O ZO lekker.
1 jun 2024 om 18:44 Het eten is heerlijk! Mijn broodje kwam warm aan. Er worden allemaal kwaliteits ingrediënten gebruikt en dat proef je. Het is altijd heerlijk!
25 mei 2024 om 20:30 The best halal italian Pizza in Nieuw West, we always order here as its suuuuuper tasty. You can taste the fresh ingredients! A big recommend for anyone whos stuggling to find an authentic taste of Italian halal pizza! Thank you Sorridi!
18 mei 2024 om 10:16 Super good pizza's!
9 mei 2024 om 8:16 Verse ingrediënten, zoals altijd. Op smaak en gezond. Passie voor eten.
29 apr 2024 om 23:39 Helaas de bestelling was niet optijd geleverd. De gerechten waren gelukkig niet al te zout en smaakte verder goed. Behalve de groene pasta met pesto was minder van smaak. De pestosaus was geen lekkere pesto. De pizza gambera te weinig garnalen.
20 apr 2024 om 19:48 Beste pizza en pasta van Amsterdam
19 apr 2024 om 22:43 Heerlijk
11 apr 2024 om 20:42 Was verbaasd dat de bezorger echt optijd was dus compliment. De gerechten zelf blijven lekker italiaans smaken. Toch merk ik dat er te veel zout wordt gebruikt. Waardoor het gerecht eigenlijk wordt verpest. Dat is zonde. Ook nadorst van al dat zout